Equiterma

Eläinten diagnostinen lämpökuvantaminen

Toiminta

Luotettavan analyysin voi tehdä vain luotettavin menetelmin otetuista lämpökuvista, mihin tarvitaan osaamista ja laadukkaat välineet. Olemme käyneet ainoan suomalaisen eläinten lämpökuvantamisen asiantuntijakoulutuksen ja panostamme jatkossakin siihen, että tarjoamamme palvelu on luotettavaa ja osaaminen on ajan tasalla. 

Yhteistyö tuo palvelumme parhaiten saataville

Lämpökuvantamista tarjoavat yhteistyössä koulutetut eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntijat Elina ja Riina Kostiainen. 

 

Lämpökuvantaminen on aina saatavilla nopeallakin aikataululla!

Elina Kostiainen

-Equiterman perustaja.

Elinalla yhdistyy ymmärrys urheilusta, kuntoutuksesta ja tekniikasta. Koulutukseltaan Elina on tekniikan kandidaatti (2016, Aalto-yliopisto) sekä fysioterapeutti (2020, Metropolia AMK). Yrittäjyyden ohella Elina on kansallisen tason kolmiloikkaaja.

 

Fysioterapian ja urheilun kautta näkemystä löytyy niin näyttöön perustuvaan työotteeseen kuin suorituskyvyn vaatimusten ymmärtämiseen. Sekä koirat että hevoset ovat olleet osa elämää lapsesta lähtien. 

 

Lämpökuvantamisen lisäksi Elina tekee eläinten kinesioteippausta. Elina on käynyt suomalaisen TherMidas Oy:n järjestämän eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntijakoulutuksen 2020 ja hevosten kinesioteippauskurssin 2017 (Rocktape).

Riina Kostiainen

Riina tekee kuvauskäyntejä yliopisto-opintojensa ohessa aina tarvittaessa, ja Elina raportoi kuvat asiakkaalle. Riina opiskelee Aalto-yliopistossa bioinformaatioteknologiaa, johon liittyy vahvasti fysiologian osaaminen ja lääketieteellisten laitteiden ja ohjelmistojen soveltaminen. 

 

Riina on tarttunut aktiivisesti eri työmahdollisuuksiin ja nähnyt hevosalan toimintaa monen lajin parissa. Hevosenomistajuutta on kertynyt vuodesta 2014 alkaen, ja Riina on aina harrastanut hevosia monipuolisesti. Oman koiran kanssa Riina harrasti agilitya monta vuotta.
 

Riina on käynyt suomalaisen TherMidas Oy:n järjestämän eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntijakoulutuksen 2020.