Equiterma

Eläinten diagnostinen lämpökuvantaminen

Toiminta

Kotipaikkamme on Länsi-Uudellamaalla Vihdin Nummelassa. Toimimme ensisijaisesti Etelä-Suomen alueella talli- ja kotikäynteinä. Maanantaisin (ainakin vuoden 2020 loppuun) hevosia on mahdollista kuvata myös Vermon vierastallilla. Useampaa kuvannettavaa varten järjestyvät päivämatkat myös kauemmas, ja kuvaamme klinikoilla ja pidämme kuvantamispäiviä erillisen sopimuksen mukaan.

 

Lähetämme kirjallisen raportin lämpökuvantamislöydöksistä sähköpostitse. Liitteet voivat olla kooltaan yli 20 Mt, joten varmistathan, että sähköpostissasi on tilaa.
 

Kauttamme voit tilata lämpökuvantamiseen perehtyneen eläinlääkärin kommentit myös myöhemmin kuvantamisen jälkeen.

Tietosuoja- ja rekisteriselosteemme on vielä työn alla.

Käytämme mezo.fi-laskutusta, iZettle-maksupäätettä ja TherMidas VET Imager -ohjelmistoa, joihin yhteystietoja tallennetaan tilanteen mukaan. Yhteydenottolomakkeen kautta annettuja tietoja ei tallenneta ilman syntyvää asiakkuutta.

Kaikki tiedustelut voi kohdistaa Elinalle kirjallisesti elina[a]equiterma.fi.

Yhteistyö tuo palvelumme parhaiten saataville!

Elina Kostiainen

Elina (kuvassa oik) on Equiterman perustaja. Lämpökuavntamisen lisäksi Elina tekee hevosten kinesioteippauksia. Koulutukseltaan Elina on tekniikan kandidaatti (2016, Aalto-yliopisto) sekä fysioterapeutti (2020, Metropolia AMK). Yritystoiminnan ohella kalenteria täyttää yleisurheilu.

 

Elina on käynyt suomalaisen TherMidas Oy:n tarjoaman eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntijakoulutuksen kesällä 2020 ja hevosten kinesioteippauskurssin 2017 (Rocktape).

Riina Kostiainen

Riina (kuvassa vas) tarjoaa lämpökuvantamista omalla toiminimellä yliopisto-opintojensa ohessa. Riina opiskelee Aalto-yliopistossa bioinformaatioteknologiaa, johon liittyy vahvasti fysiologian osaaminen ja lääketieteellisten laitteiden ja ohjelmistojen soveltaminen.
 

Riina on käynyt suomalaisen TherMidas Oy:n tarjoaman eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntijakoulutuksen kesällä 2020.